Sommerles-tipset: Dyrehagedetektivene

Hanna og Theo er gode venner som tilbringer mye av fritiden sin i Lindegård dyrehage, for der er moren til Theo direktør, mens Hannas pappa er dyrlege.

I den første boken om Dyrehagedetektivene, Den hvite løven, kommer det en sjelden og verdifull hvit løveunge til dyrehagen. Løveungen blir døpt Elsa, og Hanna og Theo får jobben med å passe på at den får nok mat, godt stell og masse kos. For at Elsa skal være trygg sover hun i buret sitt som låses om natten. Men en morgen er Elsa sporløst forsvunnet! Noen med nøkkel har låst seg inn i buret og tatt Elsa om natten. Theo og Hanna vet at en liten løveunge trenger ekstra med stell og pass, og overlever ikke lenge uten mat, så her må de handle raskt. Samtidig kommer det et sirkus til byen, og det skjer en rekke merkelige ting som gjør at Hanna og Theo blir mistenksomme. Klarer de å finne Elsa i tide?

Det er i foreløpig fem bøker om dyrehagedetektivene, nummer seks er ventet utgitt i november. Alle bøkene er gjennomillustrert og passer godt fra 6 år. I tillegg til en spennende historie er det litt fakta om dyret historien handler om bakerst i boken, så her får du to for en.

Flere boktips finner du her

For mer informasjon og registrering: sommerles.no

Les mer om BookBites

God sommerles!

Målgruppe:

30. juni 2020