Sommerles-tipset: Johnny 777

Her er serier du bare kan sluke - en etter en. Spenning og action så det holder!

Vigmostad Bjørke

Johnny 777
Mission 1: Rio de Janeiro

Av Bjørn Sortland

Jon driver med parkour men ellers en ganske vanlig 13-åring som bor i Indre Gnurtedal, antakelig verdens ALLER dulleste sted. En dag ruller en mørk bil opp på siden av ham, og Jon blir kidnappet av EHO (En hemmelige organisasjon). EHO bekjemper onde makter over hele verden. Og i denne første boken er det en diktator som må forhindres i å invadere nabolandet og dermed starte en krig. Jon får agentnavnet Johnny 777, og etter en kort opplæring sendes han til Rio de Janeiro for å sette en stopper diktatorens planer. Dette er den første boken om Johnny 777.
I Mission 2 er det nytt oppdrag i Hong Kong, mens i Misson 3 er det dramatikk i Moskva. Johnny 777 tar oppdragene.
Det blir action og dramatikk i fullt monn.

Gyldendal

Imperiets arvinger
Bortført

Av Oskar Källner

Det er ikke noe spesielt med Alice og Elias, det lever vanlige liv i en stille by.Men en kveld forsvinner moren, og faren blir tatt av politiet mistenkt for å han noe med forsvinningen å gjøre. Alice og Elias må gjøre noe for å redde foreldrene sine. De går inn i skogen for å lete etter moren, men her finner de noe helt annet. Der finner de nemlig en azkaler, Brock, som er ute på tokt med romskipet for å redde en fra mannskapet. Det viser seg at de har en felles fiende.

BORTFØRT er den første delen av science-fiction-serien Imperiets arvinger. Et romeventyr som har både fargesprakende vidunder og skumle mysterier, fartsfylte eventyr og skremmende møter med det ukjente.

Seriene er ikke avsluttet enda, men her er de som foreløpig er utgitt:

Johnny 777 Imperiets arvinger
Vigmostad Bjørke
Vigmostad Bjørke
Gyldendal
Gyldendal

Lån e-bøker og e-lydbøker
Som elev på skole i Kragerø kan du bruke appen Bookbites. Bruk Feide-innloggingen din som du bruker på skolen.
Da kan du få bok eller lydbok rett inn på nettbrettet eller smarttelefonen. Les mer på Bookbites.

NLB
Kjenner du noen som strever med å lese? Da kan de låne lydbøker hos NLB, helt gratis! NLB er et eget bibliotek for alle som har dysleksi eller andre lesevansker. Velg blant tusenvis av fine, morsomme, spennende og skumle bøker. NLB har alle de populære og aktuelle bøkene på lyd. Lytt med appen Lydhør på mobil og nettbrett. Sjekk ut nlb.no for mer info.

Målgruppe:

Tipset av: Anne Schulze 19. august 2021