Sannheten om Audrey Wild

Fire søstre. Én sommer. Hemmeligheter nok til et helt liv. En mørk og stemningsfull roman, der den engelske sommerens skjønnhet står i skarp kontrast til udåden som ryster den.

Dette kan være den perfekt herregårdsmystikk nå som sola varmer oss og strand og båtliv gir de gode rammene om lesingen. Handlingen foregår i to tidsepoker - nåtid og 50-tallet.

Fra nåtiden møter vi Jessie som er sikker på at den gamle herregården på Applecote Manor er det perfekte sted for å starte på nytt for familien hennes. Men huset har en urovekkende historie og er omgitt av rykter.

Når forfatteren tar oss med til 1950 tallet møter vi tenåringen Margot og hennes tre søstre som ankommer Applecote under en hetebølge i 1959. Tanten og onkelen som bor i Applecote er preget av tapet av datteren Audrey som forsvant fem år tidligere. Og plutselig skjer det ting som gjør at den varme, kvelende sommeren kan bli dødelig. Eller for å si det på en annen måte søstrene står overfor et nesten utenkelig valg som kan binde dem sammen eller skape evig splittelse mellom dem.

Det som begynte som en treg historie med de fire Wilde-søstrene i fokus, utviklet seg etter hvert til å bli et særdeles spennende mysterium, full av uventede vendinger. 

 

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Margot Myrstrand 30. juni 2018