Elins lesesirkel

Arrangement

Arrangementet har allerede vært

30 mars torsdag 2023
30 mars torsdag 2023
30.03.2023 til 30.03.2023.
Plass Kragerø bibliotek

"Der krepsene synger" av Delia Owens.

Velkommen til Elins lesesirkel.

Lesesirkelen er for alle som er interessert i litteratur. Vi møtes den siste torsdagen i hver måned i Meierigalleriet på biblioteket. Lesesirkelen ledes av Elin og hun bestiller bøker til alle som ønsker det.

Månedens bok er "Der krepsene synger" av Delia Owens.

Ryktene om «Marsklandsjenta» har hjemsøkt Barkley Cove, en stille småby på kysten av North Carolina. Så da kjekke Chase Andrews blir funnet død høsten 1969, retter lokalbefolkningen øyeblikkelig mistanken mot Kya Clark, den forlatte jenta som bor alene i villmarken. 
 
Men Kya er ikke slik de tror. Hun er følsom og intelligent, og har overlevd i årevis alene ute i marsklandskapet hun har gjort til sitt hjem. Der har hun funnet vennskap hos måkene og lært om livet av sandens bevegelser. Men det kommer en tid da Kya lengter etter å elske og bli elsket. Da to gutter fra byen blir fengslet av hennes ville skjønnhet, åpner Kya seg for et nytt kapittel i livet. 
 
Der krepsene synger er en ode til det naturlige liv, en hjerteskjærende oppvekstroman og en overraskende fortelling om et mulig drap. Owens minner oss om at vi alltid vil være formet av det barnet vi engang var, og at vi alle er offer for de vakre og voldsomme hemmelighetene naturen skjuler. 

Bokomslag