Fordypningsoppgave

Fordypningsoppgave 10.trinn og vg3

Vi hjelper deg gjerne med å finne aktuelle bøker til oppgaven din!
Har du ingen idé om hva du skal skrive om? Har du litt peiling – eller er du ikke glad i å lese bøker, men må… Eller vet du helt sikkert hvilken bok du vil lese. Vi har et stort utvalg og bestiller også fra andre bibliotek dersom det er noe du ønsker som vi ikke har! Kom innom oss!

Biblioteket i Stavanger og Deichmanske bibliotek har supre sider med masse inspirasjon og tips til arbeid med fordypningsoppgaven! 

Jobber du med andre oppgaver, kan vi også hjelpe deg med stoff og informasjon. Ung.no har samlet gode nettsider for deg som jobber med skoleoppgaver.

Kildekritikk er viktig når du jobber med oppgaver slik at du kan sikre at den informasjonen du finner og velger å bruke er pålitelig og aktuell for det du skal bruke den til. Se siden vår: Kildekritikk og digital dømmekraft for gode ressurser innen emnet.

I ungdomsavdelingen finner du pc’er med utskriftsmuligheter med Princh og arbeidsplasser om du vil jobbe alene eller sammen med noen.

Ungdomsavdelingen ligger i 1. etasje, med inngang fra Torvgata, eller du kan gå via voksenavdelingens inngang fra Nordraaksgate.