Fjernlån og Norgeslån

Bibliotekene i Norge samarbeider. Er du ute etter en tittel som biblioteket ikke har i samlingen kan vi fjernlåne det for deg eller du kan gjøre det selv via Norgeslån

Fjernlån – biblioteket bestiller for deg

Bibliotekene i Norge samarbeider. Er du ute etter en tittel som biblioteket ikke har i samlingen, vil vi forsøke å låne den til deg fra et annet bibliotek.

Hva koster det?

Den store bibliotekfamilien
Hele biblioteknorge henger sammen

Det er gratis for låneren. Biblioteket dekker kostnadene.

Hvor lang tid tar det?

Normalt tar det fra et par dager til et par uker før bestilt materiell kommer, men det kan ta lenger tid.
Ta gjerne kontakt hvis det tar mer enn 3 uker.

Norgeslån – bestill selv


Via Samsøk Telemark kan du bestille fra hvilket som helst folkebibliotek i Telemark, få det levert til ønsket bibliotek og eventuelt levere tilbake på et tredje! Hvis du ikke finner det du leter etter i Telemark kan du søke videre i andre fylker/regioner

Logg deg inn og velg hentebibliotek. Du får beskjed fra hentebiblioteket når du kan hente det du har bestilt. Du må ha nasjonalt lånekort for å benytte Norgeslån.

bibsok.no

Fra 22. mai 2018 er bibliotekene i Telemark med i bibsok.no. Bibsok.no er det nye nasjonale biblioteksøket, som skal samle alle katalogene til bibliotek i Norge i en søkeportal. Når du søker her vil du kunne finne bøker, lydbøker og filmer. Biblioteksøket vil ikke inneholde artikler, e-bøker eller tidsskrifter.