Arkiv

 1. Dikt & te

  Nyhet

  Vi ønsker velkommen til enkle arrangementer på biblioteket torsdag formiddag i oktober og november. Den andre torsdagen i måneden vil vi forsøke å få til noe helt nytt: nemlig dikt & te!

 2. Ukrainsk ordliste digitalt og på papir - jatakk, begge deler! ☺

  Nyhet

  Vi har bestilt ordliste på ukrainsk i papirformat, men den finnes også tilgjengelig digitalt. Ми замовили україномовний словник у паперовому форматі, але він доступний і в цифровому вигляді.

 3. Påfyll til Lesekiosken på Jomfruland

  Nyhet

  Nå har Lesekiosken på Jomfruland fått mange nye bøker, både til store og små. Prinsippet er enkelt: det er gratis å ta med deg en bok, og veldig hyggelig om du setter en knallgod og fin bok tilbake. På den måten bytter vi lesegleder!

 4. Sjekk ut turer i Kragerø

  Artikkel Skrevet av: Astrid Laland

  I Kragerø er det mange stier og steder å utforske. Vi har kyststien, men også mange andre fine turområder, både tilrettelagt og til utforsking. Bildet heter "Veien til Malmhella" og er tatt av Else-Bjørg Finstad. Hentet fra boka "På tur i Kragerø".

 5. Slektsgransking

  Artikkel Skrevet av: Astrid Laland

  Hvem tror du at du er? Arkivverkets nettsider hjelper deg med å komme i gang med slektsgransking. På nettsidene er det tilrettelagt mange kilder slik at du kan finne den informasjon du ønsker. Bildet er hentet fra digitalarkivet.no

 6. BookBites

  Nyhet

  Lån bøker og lydbøker rett inn på mobilen eller nettbrettet - akkurat nå!

 7. Tips til websøk

  Artikkel Skrevet av: Anne Schulze

  Her er forslag til alternative søkemotorer og smarte tips som kan optimalisere søkene dine.