Seniornett Kragerø og Kragerø bibliotek inviterer til et gratis kurs i å lage fotobok med Japan Photo. Vi tilbyr samme 3-timers kurs tre ganger. Senior’n: 4. og 11. oktober kl 13.00 – 16.00 og Kragerø bibliotek: 11. oktober kl 17.00 – 20.00.

På hvert kurs kan det være opptil 10 deltagere, og det er bindende påmelding. Deltagerne må ha med egen PC med ferdiginstallert programvare. Programvaren «Min CEWE Fotoverden» kan lastes ned gratis fra www.japanphoto.no.

For påmelding til Kragerø bibliotek, ring 35 98 50 90 eller send mail til biblioteket@kragero.kommune.no.

Disse tre kursene med Japan Photo er avslutningen for prosjektet «Kom på nett» som Senior’n og Kragerø bibliotek har samarbeidet om det siste året. Framover vil den nystiftede lokalforeningen av Seniornett Norge, «Seniornett Kragerø», ha faste møter på Senior’n/Røde Kors-huset.

Det er aldri for tidlig, og det er aldri for sent – til å komme på nett!

Translate »
Click to listen highlighted text!