Tirsdag 28. mars kl. 19.00 blir det armensk kveld i Kragerø på Stopp En Halv. Den armenske ambassade i Danmark ønsker velkommen til “Songs & Stories fra Armenia” som markerer 25-årsjubileum for etableringen av diplomatiske forbindelser mellom Armenia, Danmark og Norge.

John Hodian, barnebarn av overlevende fra folkemordet i Armenia og Jussi Flemming Biørn, barnebarn av misjonær Bodil Biørn – øyevitne til folkemordet – tar deg med på en reise i den armenske ånd gjennom ny armensk musikk og fengende historier som belyser det historiske og humanitære samspillet mellom våre nasjoner.

Musikk av Epiphany 3
Historier fra Jussi Flemming Biørn
Fra gamle klostre i Armenia til musikkfestivaler over hele verden har John Hodian og Bet Williams skapt og fremført musikk sammen i over 15 år. Deres musikk har blitt beskrevet av The Washington Post som “en unik hybrid av world music, kunst, sang og avant-garde folk … lysende og vakker.”
“Komponist John Hodian spiller stemningsfulle melodier på piano som gjenspeiler hans armenske røtter, hans klassiske bakgrunn og en forkjærlighet for improvisasjon. Bet Williams synger, puster, roper, hvisker og gråter med hennes fire-oktav-brede stemme. På perkusjon, deres sønn, Jack, som besitter en sterk følelse av rytme uten sidestykke som mange voksne trommeslagere kan misunne ham”- Hamburger Abendblatt.

I anledning denne markeringen vil Ambassadøren være til stede i Kragerø.

Det er gratis inngang på arrangementet.

Translate »
Click to listen highlighted text!