img1

 

Da har du en god anledning til å skaffe deg et nå. I forbindelse med Bibliotekuka Telemark 2016 vil nye lånere kunne bli med i trekning av en Ipad. Det eneste du trenger å gjøre er å komme innom oss på biblioteket med ditt blide ansikt og legitimasjon, deretter registrerer vi deg og du får et lånekort. Vi skriver navnet ditt opp en liste og du er med i trekningen.

Ikke nok med det. Men, som registrert låner hos oss kan du låne med deg drømmer og fakta, kjærlighet og hat, utfordringer og løsninger, latter og tårer – og du finner det i bøkene, tidsskriftene, avisene, filmene, spillene, utstyret og i møtene med alle menneskene. Det er ingenting å lure på, lånekortet er et av de viktige kortene i lommeboka di.

Ses vi da?

Følg også med for mer program under Bibliotekuka Telemark 2016, du finner informasjon på dette nettstedet: http://bibliotekuka.no/

 

Translate »
Click to listen highlighted text!