Viken

Onsdag 13. januar startet en lokalavdeling av organisasjonen «Voksne for barn» opp med ukentlige møter på biblioteket. Initiativtaker Unni Viken forteller at hun ønsker å gjøre noe for de barna som er på Sportellet. Hun har derfor invitert dem og deres foresatte til biblioteket på onsdager mellom 11.00 og 13.00.

I samarbeid med Røde Kors, frivillige og biblioteket ønsker hun at barna skal få tilbud om å lære seg litt grunnleggende norsk i møter utenfor Sportellets vegger.

Unni Viken er selv pedagog og har undervist både i grunnskolen, på folkeuniversitetet og på læringssenter i Bærum. «Det er viktig at alles hverdag er meningsfull og at vi møter alle mennesker med respekt. Noe av det viktigste både for oss nordmenn, men også alle som kommer til landet vårt, er å lære seg språket for å kunne gjøre seg forstått», sier Unni og hun fortsetter: «Hvis noen har lyst til å være med er det bare å legge igjen navn og nummer på biblioteket, så tar jeg kontakt».

Vi ønsker henne lykke til og håper det blir mange fine møter i biblioteket framover.

 

Translate »
Click to listen highlighted text!